Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El carrer Martí d’Ardenya d'Altafulla, peatonal fins al 30 de setembre

El tancament al trànsit rodat s’aplicarà d’11h del matí a 23h de la nit de forma diària

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Altafulla

FOTO: Aj. Altafulla

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per Marisa Méndez-Vigo, posarà en marxa de nou el sistema de restricció de la circulació al carrer Martí d’Ardenya d’Altafulla.

D’aquesta manera, a partir de demà dissabte 23 de juny i fins al diumenge 30 de setembre, es tancarà al trànsit rodat de vehicles el vial amb la intenció de convertir-lo en illa de vianants d’11h del matí a les 23h de la nit, tal i com ja es va aplicar la temporada d’estiu anterior, i com es va procedir en la passada Setmana Santa i els caps de setmana d’abril, maig i juny.

A partir de demà, doncs, el tancament del vial a la circulació quedarà restringit únicament als vianants en aquest horari marcat i de forma diària al llarg de tot l’estiu. Aquesta mesura s’inclou dintre del pla director de mobilitat de la Vila Closa. Si es té qualsevol dubte sobre aquesta qüestió, podeu trucar al telèfon de la Policia Local 977650280.

Temas

Comentarios

Lea También