Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El cinquè concurs de fotografia ‘Albert Iturria' de Vila-seca ja té guanyadors

'Olives', d'Antoni Bonet, ha resultat ser l'obra guanyadora del certamen cultural.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Entrega del primer premi del concurs de fotografia a Vila-seca.

Entrega del primer premi del concurs de fotografia a Vila-seca.

El dissabte dia 20 a la tarda, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del cinquè Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria' que enguany premiava les millors fotografies de les quotidianitats del municipi, el dia a dia de Vila-seca.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de l'esposa del fotògraf homenatjat, Rosa M. March, i el regidor de Cultura, Pere Segura, van lliurar els premis als guanyadors.

El primer, valorat en 700 euros, va ser per Antoni Bonet, per la fotografia Olives; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Nabil Gallera, per la sèrie de fotografies Sonder; i per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per David Ochoa, per la fotografia número 3 de la sèrie Construccions i diversió.

Fotografia guanyadora del certamen de Vila-seca, d'Antoni Bonet. 

També es van lliurar dos premis en la Categoria Infantil a Núria Figuerola, per la fotografia A la Panxa de Sant Bernat, i a Pablo Madrigal per la fotografia Mi Patinete; els dos dotats amb 50 euros en material escolar.

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull més de seixanta fotografies presentades al concurs, de categories adult i infantil.

El jurat d'aquest cinquè Concurs Fotogràfic "Albert Iturria" va estar format per Pere Segura, regidor de Cultura; Josep Toquero, regidor de Relacions Ciutadanes; Jordi Camarasa, regidor de l'Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Iturria i Sílvia Amador.

Temas

Comentarios

Lea También