El conductor que va atropellar dues dones a Cambrils es va enlluernar amb sol

Segons la hipòtesi de la Policia Local

19 mayo 2017 22:17 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conductor que ahir va atropellar mortalment dues ancianes a Cambrils es va enlluernar amb el sol i no va veure les dones, segons la hipòtesi amb la qual treballa la Policia Municipal de la localitat.

Les dues víctimes, que van ser atropellades a l'avinguda de la Diputació d'aquesta localitat, eren de Navarra, una de Pamplona i l'altra de Cárcar, i tenien 80 i 79 anys, respectivament.

El telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís a les 15.51 hores que a la confluència de l'avinguda de la Diputació amb el carrer del Sol, a l'altura de la urbanització Vilafortuny, un turisme havia atropellat dues ancianes que travessaven pel pas zebra.

Una d'elles va morir a l'acte per l'impacte -la Policia Municipal no ha revelat quina d'elles perquè encara investiga el cas- i l'altra va morir a l'Hospital Joan XXII de Tarragona, on un helicòpter l'havia traslladat en estat crític.

El conductor del turisme va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia i de drogues, encara que també va haver de ser atès pels serveis d'emergència per un atac d'ansietat.

La hipòtesi principal de la policia local de Cambrils és que el conductor no les va veure per un enlluernament pel sol.

Les dues ancianes anaven juntes i indocumentades quan es va produir l'accident, que va activar efectius de la Policia Local, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i als Bombers.

Comentarios
Multimedia Diari