El cotxe accidentat a l'AP-7 a Cambrils no estava sobreocupat

Els Mossos segueixen investigan les causes del sinistre que es va saldar amb tres morts i tres ferits de gravetat

19 mayo 2017 23:05 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Novetats sobre l'accident que aquest diumenge a la tarda es va produir a l'AP-7 a Cambrils i que va acabar amb tres morts i tres ferits de gravetat. Fonts policials han confirmat que el vehicle no estava sobreocupat, ja que es tractava d'un tot terreny de més de cinc places. Els Mossos d'Esquadra encara investiguen les causes del sinistre, però ha trascendit que circulava pel carril esquerre però no a una velocitat massa elevada i per raons que es desconeixen el conductor va perdre el control. Tots els afectats eren membres d'una mateixa familia, de Barcelona, i tornaven a casa després d'haver assistit a una boda a Castelló.

Els dos ferits que es troben ingressats a l'hospital Joan XXIII de Tarragona es troben estables dins la gravetat, mentre que el pacient ingressat a l'Hospital de Bellvitge continua en estat greu.

L'accident es va produir al voltant de les 17.20 hores d'aquest diumenge. Un dels morts és un nadó de 18 mesos i dos homes de 27 i 30 anys. Els ferits són dos homes (de 30 i 35 anys) i una dona (29 anys). El sinistre es va produir al punt quilomètric 261, al terme municipal de Cambrils, en sentit nord. En el dispositiu d'emergències hi van participar quatre ambulàncies, dues de les quals eren UVI mòbil, un helicòpter medicalitzat, tres dotacions dels Bombers i efectius dels Mossos d'Esquadra.

 

Comentarios
Multimedia Diari