El festival Daurada Escena homenatja Caballé

La primera cita a Cambrils és aquest dijous amb tres sopranos, Núria Vilà, Sara Banyeres i Anna Farrés

12 agosto 2019 13:50 | Actualizado a 20 agosto 2019 10:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El festival Daurada Escena és a punt d’encetar la seva tercera edició amb l’objectiu de consolidar-se com un Festival Líric Internacional de gran qualitat al sud de Catalunya. Aquest esdeveniment, punt de referència per als amants de la lírica i una de les poques oportunitats que hi ha actualment a la Costa Daurada per escoltar veus de gran prestig, porta enguany tres propostes molt interessants.

La primera cita serà el proper dijous a les 21.30h, a l’església de Sant Pere de Cambrils, amb el Concert de les 3 sopranos: Núria Vilà, Sara Banyeres i Anna Farrés; acompanyades per Berta Brull al piano.

El segon concert se celebrarà al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, el dia 1 de setembre a les 20.30h, i el protagonitzaran Katerina Tretyakova i Ricardo Estrada. El Daurada Escena el tancaran, el 7 de setembre a les 20:30h a la Cripta de l’Ermita de Cambrils, Mercedes Gancedo i Viviana Salisi.

Rafael Moreno, organitzador del festival, explica que «s’ha volgut aprofitar aquesta edició per oferir un homenatge a Montserrat Caballé, una de les cantants de referència a nivell mundial dels últims 50 anys, amb tres concerts d’altíssima qualitat per a un públic que demana aquest tipus de propostes».

El Daurada Escena 2019 porta algunes novetats com ara l’aplicació del sistema de pagament Entrada Inversa (pagament a la sortida) o l’organització d’una Masterclass de cant a càrrec de Katerina Tretyakova i el mestre Ricardo Estrada el proper 31 d’agost al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant.

En el curt recorregut d’aquest festival d’estiu ja han passat veus de reconegut prestigi com les de Sara Blanch, Marina Viotti, Gemma Coma-Alabert, Ximena Agurto, Laura Vila, Albert Casals, Marc Sala, Carles Pachón, Àngel Òdena i Carlos Daza.

Daurada Escena Festival Líric Internacional aposta per la qualitat i compta amb el suport de les principals institucions públiques: Diputació de Tarragona, Ajuntament de l’Hospitalet de l’Infant i l’Ajuntament de Cambrils, i la col·laboració d’empreses com ANAV, Hotel Mònica i la Unió de Botiguers de Cambrils. El patrocinador principal de Daurada Escena 2019 és Peixos Savall.

Comentarios
Multimedia Diari