Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El futur de la plaça del Doctor Gil Vernet de Vandellòs, a debat públic

El consistoriescoltarà els diferents suggeriments ciutadans per dissenyar el futur aspecte de la plaça
Whatsapp
Imatge d´arxiu de la plaça del Doctor Gil Vernet, situada a la localitat de Vandellòs. Foto: CEDIDA

Imatge d´arxiu de la plaça del Doctor Gil Vernet, situada a la localitat de Vandellòs. Foto: CEDIDA

L’opinió de la població tornarà a ser escoltada per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per decidir sobre el futur del projecte dissenyat per la plaça del Doctor Gil Vernet de Vandellòs. Fins al 17 d’agost, els veïns podran continuar proposant les seves idees sobre la millora d’aquesta plaça.

Prèviament, del 20 al 30 de març es va obrir un període de recollida de suggeriments per decidir què fer amb l’edifici de Cal Guirro. Després de rebre 129 propostes a través de la web municipal de l’Ajuntament i l’oficina municipal d’atenció ciutadana (OMAC) de Vandellòs, finalment es va optar per l’enderroc de l’edifici i l’ampliació de la superfície que ocupa a la plaça. La proposta de l’enderroc va comptar amb el suport del 86% dels veïns participants.

Ara, el consistori ha obert un nou període per opinar sobre el futur de la plaça del Doctor Gil Vernet. A partir d’un formulari on line, els veïns poden fer arribar els seus suggeriments.

Per comptar amb espais generosos d’ombra, reforçar estructuralment la nova mitgera descoberta de Cal Guirro amb la casa veïna i recordar l’edificació construïda fins ara en aquest lloc, es proposa incorporar una pèrgola amb uns tendals mòbils que ocupi l’espai de l’edifici enderrocat. Aquest espai cobert es considera adequat per posar una escenari desmuntable per a actes o espectacles públics que necessitin una zona sobre elevada del nivell de la plaça.

A la plaça remodelada també es preveu que hi hagi una nova font, nou enllumenat, una línia d’arbres, bancs, papereres, pilons i jardineres que orientin el trànsit rodat i donin un servei complet als usuaris de la plaça. L’objectiu és que els veïns puguin decidir sobre un espai urbà vital per al municipi i el reconeguin com a propi.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También