Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Escena

‘El futur’, del Teatre Nacional de Catalunya, arriba a l’Àngel Guimerà del Vendrell

Serà aquest divendres a les 20.30 hores

REDACCIÓ

Whatsapp
‘El futur’ narra la història de dos joves. FOTO: CEDIDA

‘El futur’ narra la història de dos joves. FOTO: CEDIDA

El Teatre Àngel Guimerà del Vendrell acull aquest divendres una producció del Teatre Nacional de Catalunya, El futur (20.30 hores), que inicia d’aquesta manera la seva gira al Vendrell. L’obra narra el viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat. La immigració és un dels temes que tracta, com també l’egoisme.

El futur explica la història d’una noia que coneix un home estranger. Podria no haver passat, però passa. Ambdos fugen però per diferents motius. L’home estranger fuig del seu passat. La noia, del seu futur. L’home estranger vol anar a Estocolm per trobar-se amb algú, però hi ha problemes. De burocràcia. I de fronteres. La noia s’acaba de treure el carnet de conduir i vol fer alguna cosa perquè el seu pare s’enfadi de veritat. I justament fa tres dies que el pare de la noia s’ha comprat un cotxe nou.

Tota aquesta història podria no haver passat, però passa. Ha passat. Passarà. El futur és aquella cosa que quan arriba, deixa d’existir. Es pot fugir d’allò que encara no existeix?

L’autora i directora de l’obra és l’Helena Tornero amb Ester Cort, Júlia Genís, David Menéndez i David Vert com a intèrprets. Preu a partir de 10 euros.

Temas

Comentarios

Lea También