El germà i tres companys de pis de l'home senegalès mort a Salou declaren aquest dilluns als jutjats

El jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona els ha citat perquè compareguin a partir de les 10 del matí

19 mayo 2017 22:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El germà de l'home senegalès mort dimarts passat a Salou i tres companys de pis estan citats a declarar com a testimonis a partir de les 10 del matí d'aquest dilluns al jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona, segons han confirmat fonts judicials a l'ACN. La magistrada vol que compareguin pel cas obert arran de la mort de l'home, de 50 anys, que va caure pel balcó durant una operació dels Mossos contra el 'top manta'. El germà no era al pis en aquell moment, però ha denunciat l'actuació de la policia. Un company de pis va declarar als mitjans que hi havia hagut contacte entre els agents i l'home, però prèviament ell mateix havia reconegut a la policia que no havia vist res.

A l'apartament 321 del número 3 de la plaça Sant Jordi de Salou hi havia sis persones quan es va produir l'operació policial. Un d'ells va declarar dijous a diversos mitjans que va veure empentes i contacte físic entre els agents i el manter. El dia dels fets, però, aquest mateix testimoni va dir a la policia que no havia vist res del que havia passat.

A hores d'ara es té constància que tres persones van presenciar els fets. Es tracta de dos homes que eren al carrer i un altre que ho va veure tot des d'un balcó. Tots tres han declarat a la policia que no van observar cap contacte físic entre els Mossos i el manter mort.

Segons la versió policial, que coincideix amb la d'aquests tres testimonis, l'home senegalès va passar per sobre de la barana del balcó i va caure daltabaix quan s'intentava despenjar al pis de sota.

Comentarios
Multimedia Diari