El govern de Mont-roig del Camp deixa d’estar en minoria

S’incorpora la regidora de Verds per Més Elvira Montagud, que asumeix Educació i Urbanitzacions

20 febrero 2021 12:44 | Actualizado a 20 febrero 2021 12:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El govern municipal de Mont-roig del Camp suma una nova regidora, l’Elvira Montagud, única representant de Verds per Més (Vx+) a l’Ajuntament. El govern municipal, format fins ara per set regidors i regidores de PSC-CP i un regidor d’IMM, deixa d’estar en minoria i passa de vuit a nou regidors/es, fet que permet reforçar-se en un moment clau per al futur del municipi.

Aquesta incorporació és fruit de la reflexió que ha fet l’Equip de Govern després del rebuig en bloc per part de tots els grups de l’oposició als pressupostos per al 2021, que van quedar tombats en votació plenària la setmana passada. 

Segons ha explicat l’alcalde, Fran Morancho, enfortir el govern municipal amb aquesta incorporació «ha estat un pas necessari per evitar la inestabilitat en un moment com l’actual, en el qual hem de prioritzar un govern fort que sigui capaç de tirar endavant els projectes que necessita el nostre municipi per plantar-li cara a la pandèmia i sortir de la crisi en les millors condicions possibles».

Elvira Montagut, que forma part del grup municipal amb ARA-Vx+, fruit de la coalició electoral entre aquests dos partits, assumirà les regidories d’Educació i d’Urbanitzacions.

La regidoria d’Educació es trobava fins ara en mans de Francis Ortiz, que manté Serveis Socials, un departament que s’ha redimensionat a causa de la crisi, i la regidoria de Gent Gran, creada recentment. Montagud assumeix amb Educació una regidoria en la qual ja hi té experiència, doncs en va ser la titular durant el mandat 2011-2015.

Comentarios
Multimedia Diari