Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El grup municipal de CiU impedeix que Salou s'adhereixi a l'AMI

L'abstenció de Pere Granados ha fet que la moció presentada per ERC no prosperés

Redacció

Whatsapp
Imatge de la sessió plenària. Foto: Aj. Salou

Imatge de la sessió plenària. Foto: Aj. Salou

Salou ha rebutjat en el ple d'aquest dimecres adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) després de la votar la moció presentada per ERC. El text ha tingut un empat tècnic a 6 vots donat que ha recollit el suport de 4 regidors de la llista de CiU (que ha donat llibertat de vot) i els 2 d’ERC; mentre que ha tingut el vot en contra dels 4 regidors de C’s i els 2 del PP.

En total, en la votació a mà alçada, hi ha hagut fins a 9 abstencions; entre elles la de l’alcalde i els altres 3 regidors del Grup Municipal de CiU que formen part de FUPS. També s’han abstingut els 4 regidors del PSC i el regidor de Guanyem. El vot de qualitat de l’alcalde ha decantat la moció d’adhesió de l’AMI cap al no. El batlle ha expressat que per respecte a totes les idees i sensibilitats dels ciutadans de Salou i, a més, i en coherència a la trajectòria política de FUPS s’abstenia.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También