Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El guàrdia urbà calcinat al pantà de Foix va morir escanyat amb les mans

L’agent va ser assassinat a casa de Rosa P., i una de les hipòtesis és que l’altre empresonat va participar-hi directament

ACN

Whatsapp
Imatge d’arxiu de l’operatiu de recerca del cos del guàrdia desaparegut al mes de maig. Foto: ACN

Imatge d’arxiu de l’operatiu de recerca del cos del guàrdia desaparegut al mes de maig. Foto: ACN

El sumari del crim de l’agent de la Guàrdia Urbana assassinat el passat mes de maig apunta a un triangle amorós violent entre la víctima i els dos detinguts, Rosa P. i Albert L., empresonats per la seva presumpta implicació en el cas. 

Segons van avançar ahir La Vanguardia i El Periódico, la investigació policial ha determinat que la víctima, Pedro R., hauria mort estrangulat manualment, i que després els dos detinguts haurien traslladat el cos fins al pantà de Foix, on van incendiar el vehicle amb el cadàver a dins. 

Segons es desprèn de la investigació, Rosa P. va voler tallar la relació amb Pedro R. per les continuades mostres de gelosia d’ell, i s’hauria mostrat disposada a reprendre la relació amb Albert L., amb qui ja havia estat vinculada sentimentalment abans. 

Després del crim, els empresonats van fingir enviar-se missatges, tot i ser al mateix indret

Les restes de l’agent mort van quedar irreconeixibles a causa de les flames, i el cos va poder ser identificat gràcies a una pròtesi que portava arran d’una operació a la columna vertebral.

Segons La Vanguardia, la investigació apunta a dues hipòtesis. Segons la primera, Rosa P. va matar la seva parella, Pedro R., i després va demanar ajuda a Albert L. per desfer-se del cadàver. Segons la segona hipòtesi, els dos detinguts, Rosa P. i Albert L., van cometre el crim de mutu acord.

Un altre detall del sumari és que Albert L. va viure els cinc dies posteriors a la data de la mort de Pedro R. a casa de Rosa P., la qual cosa va fer pensar als Mossos d’Esquadra que tots dos tenien la tranquil·litat que Pedro P. no tornaria a casa.

Rastres de sang

Tant a l’interior de la casa com al jardí de la residència de Rosa P. es van trobar diverses taques de sang, malgrat que la mort s’hauria produït per estrangulament. Segons El Periodico, els rastres de sang van aparèixer en dues sabatilles esportives i en tovalloles que hi havia al cossi de la roba bruta. A casa d’Alberto L. també es van trobar restes de sang en una tovallola, en unes botes i al lavabo.

Segons les dades facilitades per la companyia telefònica, els mòbils d’Albert L., Rosa P. i Pedro R. van ser al lloc del crim, la casa de l’agent Rosa P. Després del crim, ella va simular enviar-se missatges amb Pedro R. Hauria estat a la matinada del 2 de maig quan van decidir desfer-se del cos al pantà de Foix. A més, van agafar el mòbil de la víctima i van passejar-se pels voltants de la residència de l’exmarit de Rosa P. amb l’objectiu d’implicar-lo en el succés, ja que l’agent i el seu exmarit tenen una mala relació.

Temas

Comentarios

Lea También