Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El jutge cita com a testimonis els Mossos que van entrar al pis de Salou on va morir el senegalès

També ha citat la metge forense perquè aclareixi "extrems controvertits", com ara si les lesions que presentava i que es recullen en la denúncia es podrien haver causat abans de caure pel balcó

Whatsapp
La plaça Sant Jordi abans que s'iniciessin els incidents després de la mort de Mor Deme Silla. Foto: Ariadna Escoda

La plaça Sant Jordi abans que s'iniciessin els incidents després de la mort de Mor Deme Silla. Foto: Ariadna Escoda

El jutjat d'instrucció 4 de Tarragona ha citat com a testimonis set agents dels Mossos d'Esquadra que l'11 d'agost durant una operació contra el top manta van entrar en un pis de Salou (Tarragona) on va morir un senegalès en precipitar-se pel balcó.

En una sentència recollida per Europa Press, el jutge Joaquín Elías Gadea explica la necessitat de citar els agents per "aclarir, més enllà de qualsevol dubte raonable, qualsevol ombra sobre la legalitat de l'actuació dels agents de policia en relació amb la mort" de Mor Deme Silla.

El jutge creu necessàries les declaracions dels agents, tot i que ha decidit citar-los com a testimonis, "i ha descartat una altra possibilitat com la de ser cridats en qualitat de testimonis", sosté en la sentència.

I així ho fa perquè creu que de les declaracions dels testimonis i de la resta d'actuacions practicades no s'han pogut concloure que cap agent participés en els fets que van desencadenar en la mort de la víctima. 

La forense

També ha decidit la citació com a perit a la metge forense perquè aclareixi extrems de l'autòpsia practicada a la víctima, com els "extrems controvertits" de si les lesions que presentava en el peu dret i la fractura metatarsiana i d'un dit que es recullen en la denúncia es podrien haver causat abans de caure pel balcó.

El que el jutge ha descartat és citar com a testimoni el secretari judicial del mateix jutjat, com demanava el fiscal, perquè considera que no resulta necessària, ja que creu que la investigació ha de partir de l'acta que aquest va aixecar sobre l'entrada i el registre i no de la seva declaració davant del jutge.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También