Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El nou govern de Torredembarra reduirà les retribucions econòmiques d'alcalde i regidors

La proposta s'aprovarà aquest vespre en un plenari extraordinari

ACN

Whatsapp
Imatge del plenari de constitució de l'Ajuntament de Torredembarra, el passat 13 de juny. Foto: ACN

Imatge del plenari de constitució de l'Ajuntament de Torredembarra, el passat 13 de juny. Foto: ACN

La sessió plenària d'aquest dijous tractarà qüestions com les retribucions econòmiques d'alcalde i regidors, la periodicitat dels plens o la Comissió Especial de Comptes. Pel que fa a la primera qüestió, el nou govern proposarà que l'alcalde, que ocuparà el càrrec amb dedicació exclusiva, percebi una retribució anual de 40.000 euros en dotze pagues, la qual cosa suposa una reducció del 26% respecte el sou de l'alcalde del passat mandat. En referència als regidors, cinc tindran una dedicació parcial i cobraran 18.000 euros anuals. La resta, cobraran 550 euros per ple, 200 per una junta de govern local i 150 per les diverses comissions. Totes les retribucions es reduiran entre 200 i 50 euros.

En la mateixa sessió, es donarà compte de la constitució dels grups polítics municipals, de la periodicitat dels plens i de les juntes de govern local i de les delegacions de competències. La proposta és que els plens ordinaris tinguin lloc cada mes, el tercer dijous, a les vuit del vespre, excepte el mes d'agost. Les juntes ordinàries de govern local es duran a terme setmanalment, els dijous, a la una del migdia.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También