El pas sota la via a Segur de Calafell començarà a funcionar a finals d'agost

La construcció del túnel per a vianants ha trigat més de sis mesos i ha costat més d'un milió d'euros, finançats per l'Ajuntament

19 mayo 2017 22:04 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El nou pas sota la via per a vianants al carrer Pisuerga de Segur de Calafell (Baix Penedès) es podrà utilitzar a partir de finals d'aquest mes d'agost. Ho ha anunciat l'Ajuntament, qui ha admès que el túnel entrarà en funcionament sense que els detalls exteriors de l'obra estiguin acabats. Poder disposar d'un pas sota la via ha estat una llarga reivindicació dels veïns de la zona, que no tenien cap manera per creuar les vies del tren entre Cunit i l'estació de rodalies de Segur. Això induïa diversos ciutadans a travessar el ferrocarril de forma temerària. El nou pas sota la via es va començar a construir fa més de sis mesos i ha costat més d'un milió d'euros, finançats íntegrament pel consistori.

El pas soterrat del carrer Pisuerga és exclusivament per vianants i enllaça els carrers Baixador i Lluís Companys. El túnel té quatre metres d'amplada i 2,5 metres d'altura, rampa i escales d'accés per les dues bandes i il·luminació a l'interior. Està construït aproximadament a mig camí entre els altres dos passos existents a la zona: el soterrat de l'estació de Segur i l'elevat que hi ha just al límit entre els termes municipals de Calafell i de Cunit.

Comentarios
Multimedia Diari