Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El periodista Carles Bosch inaugura les Jornades de la comunicació a l’Hospitalet

Els periodistes Fàtima Llambrich, Moisés Peñalver i Karmele Marchante seran els altres ponents d’aquesta edició, prevista per al mes d’abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
Carles Bosch. FOTO: DT

Carles Bosch. FOTO: DT

Per setè any consecutiu, Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i el Campus Extens de la URV a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han organitzat les Jornades de la comunicació, amb uns ponents de reconegut prestigi professional, per aquest mes d’abril.

En aquesta setena edició, la persona encarregada d’inaugurar-les, el proper dilluns 1 d’abril, serà el llicenciat en Periodisme i Dret i director de cinema Carles Bosch, amb la conferència «Un corresponsal de guerra, nominat als Oscar. De les guerres d’Iraq, Iran i els Balcans als documentals Balseros; Bicicleta, cuchara, manzana; Petitet...». 

La segona conferència, prevista per al dilluns 8 d’abril, anirà càrrec de la criminòloga i periodista de TV3, especialitzada en informació judicial, policial, Fàtima Llambrich, i es titula «Desaparicions criminals: crònica judicial i policial».

«Periodisme i crim» és el títol de la tercera xerrada, del dilluns 15 d’abril, que impartirà Moisés Peñalver, escriptor i periodista especialitzat en temes policials, que actualment és l’editor del mitjà digital Actualitat Penal.

De la cloenda de les jornades, el dilluns 29 d’abril, se n’ocuparà la Karmele Marchante, periodista i escriptora, que parlarà sobre «Premsa social, veritats i mentides», sobre la base de la seva àmplia experiència en programes del cor.

Totes les xerrades tindran lloc a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, a les 19.30 hores.

Temas

Comentarios