El periodista Carles Bosch inaugura les Jornades de la comunicació a l’Hospitalet

Els periodistes Fàtima Llambrich, Moisés Peñalver i Karmele Marchante seran els altres ponents d’aquesta edició, prevista per al mes d’abril

28 marzo 2019 17:06 | Actualizado a 01 abril 2019 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per setè any consecutiu, Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i el Campus Extens de la URV a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han organitzat les Jornades de la comunicació, amb uns ponents de reconegut prestigi professional, per aquest mes d’abril.

En aquesta setena edició, la persona encarregada d’inaugurar-les, el proper dilluns 1 d’abril, serà el llicenciat en Periodisme i Dret i director de cinema Carles Bosch, amb la conferència «Un corresponsal de guerra, nominat als Oscar. De les guerres d’Iraq, Iran i els Balcans als documentals Balseros; Bicicleta, cuchara, manzana; Petitet...». 

La segona conferència, prevista per al dilluns 8 d’abril, anirà càrrec de la criminòloga i periodista de TV3, especialitzada en informació judicial, policial, Fàtima Llambrich, i es titula «Desaparicions criminals: crònica judicial i policial».

«Periodisme i crim» és el títol de la tercera xerrada, del dilluns 15 d’abril, que impartirà Moisés Peñalver, escriptor i periodista especialitzat en temes policials, que actualment és l’editor del mitjà digital Actualitat Penal.

De la cloenda de les jornades, el dilluns 29 d’abril, se n’ocuparà la Karmele Marchante, periodista i escriptora, que parlarà sobre «Premsa social, veritats i mentides», sobre la base de la seva àmplia experiència en programes del cor.

Totes les xerrades tindran lloc a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, a les 19.30 hores.

Comentarios
Multimedia Diari