Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El pessebre de sorra de La Pineda ja és història

Enderroc de les figures a la zona del Parc del Perruquet

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Ajuntament de Vila-seca

FOTO: Ajuntament de Vila-seca

Al llarg d’aquest matí s’han dut a terme els treballs de destrucció del pessebre de sorra de la Pineda que des del passat 9 de desembre s’ha pogut visitar a la Pineda.

Aquest grup escultòric construït per artistes de diversos països d’Europa, ha estat exposat al Parc del Pinar de Perruquet i l’han visitat milers de persones. De fet, segons ha declarat el president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, “la incorporació de diverses activitats durant els caps de setmana al voltant del pessebre ha estat molt positiva i ha convertit aquest esdeveniment, i ja en van dinou, en un referent del territori durant les festes de Nadal”.

En aquesta dinovena edició, el Pessebre de sorra de la Pineda ha ocupat prop de 200 m2, ha utilitzat 400 tones de sorra i la temàtica creada pels escultors ha estat el “món del paper i del cartró”.

Temas

Comentarios

Lea También