El ple de Salou aprova modificar el Pla especial urbanístic

Aquest canvi comportarà un increment de vuit hectàrees on espodrà realitzar activitat turística

19 mayo 2017 22:14 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Llum verda al projecte que permetrà que el càmping Sangulí de Salou tingui més espai per dur a terme activitat turística en un futur a llarg termini. El plenari de Salou ha aprovat en l’última sessió la modificació del Pla especial urbanístic amb el suport de tots els membres de les diferents formacions polítiques. Aquest pla tindrà conseqüències per les partides urbanístiques Sangulí, La Parellada, Barenys i Formigueta.

L’ampliació servirà per instal·lar mòbil homes i tendes de campanya tipus cottage de luxe i de grans dimensions. En aquests moments, el càmping Sangulí ja compta amb 885 unitats d’acampada que s’inclouen en el Pla especial urbanístic. Amb la modificació aprovada pel plenari d’ahir, el càmping passaria a tenir-ne dues-centes unitats noves, de manera que en total comptarien amb 1.100 unitats d’acampada. Les dues-centes noves unitats es distribuirien gràcies a la redistribució de zones. A banda d’aquestes 200 unitats d’albergs semimòbils, també se n’ubicarien 25 d’acampada de luxe.

Altres modificacions

A banda de l’ampliació de vuit hectàrees d’activitat econòmica, el projecte també inclou un canvi en l’entrada del càmping. D’aquesta manera, els usuaris podrien entrar pel vial de Cavet, en lloc de l’entrada actual que està molt a prop de les vies del tren pel carrer E.

La modificació del Pla especial urbanístic ha estat promoguda per l’empresa Blagater S.L. Aquest projecte es troba actualment en fase final d’aprovació i està pendent de ser aprovat per la Comissió territorial d’Urbanisme de Tarragona. És per aquest motiu que des de la companyia prefereixen no posar data final del projecte fins que no estigui més lligat. Malgrat això, s’espera que pel 2017 la iniciativa estigui més avançada.

Rotonda al vial del Cavet

La totalitat del projecte no només compta amb canvis que afecten únicament el càmping Sangulí; el vial del Cavet també comptarà amb una nova rotonda. A més, es construirà una nova àrea de serveis, recepció, bar i restaurant, zona d’aparcaments de llarga estada; zona especial d’aparcament per a autobusos i noves piscines.

Comentarios
Multimedia Diari