El teatre Joan Colet de Calafell presenta la temporada d'hivern i primavera

Són nou espectacles de teatre 

13 enero 2022 19:32 | Actualizado a 13 enero 2022 19:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Calafell ja ha programat la temporada d’hivern i primavera al Teatre Joan Colet. Fins al 8 de maig, s’oferiran nou espectacles des de teatre per a tots els públics a teatre per a infants i teatre musical. Les entrades es posaran properament a la venda.

La remodelació del teatre permet acollir representacions que fins llavors no es podien fer a Calafell.

La temporada inclou els espectacles programats pel propi Ajuntament i els del cicle d’espectacles per a infants de la Xarxa.

Les obres que es representaran són:

-  On és la fada alegria, de Tinet Puig. A càrrec d’Increïble Produccions i direcció de Ton Albertí. Diumenge 30 de gener, a les 18.00.

- #AntiCoronaCAVA.ret. A càrrec de The Chanclettes & La Sharonne i direcció de Josep Maria Portavella. Dissabte 5 de febrer, a les 21:30.

- Bona Gent. A càrrec de Teatre de Guerrilla, amb direcció i interpretació de Quim Masferrer. Diumenge 6 de febrer, a les 19.00.

- La Princesa en Texans. A càrrec de La Companyia Sgratta. Diumenge 20 de febrer, a les 18.00.

 

-Degenérate Mucho. De Marta Sitjà Verdaguer, Estefania Cortijo i Paloma Tosar. A càrrec de Las XL i direcció de les autores. Dissabte 5 de març, a les 21:30.

- Blanca Desvelada. A càrrec de Aleteo Cia, amb direcció de Montse Bonet i interpretació d’Alejandra Jiménez Cascón. Diumenge 20 de març, a les 19.00.

 

- La Rateta Presumida. A càrrec de Cia Cotton Dansa, amb direcció i coreografia d’Isabel Millan Barti. Diumenge 27 de març, a les 18.00.

- Big Drums. A càrrec de Camunt Band. Diumenge 3 d’abril, a les 19.00.

- Per fi sols. Amb direcció de José Corbacho i Carles Sans i interpretació de Carles Sans. Diumenge 8 de maig, a les 19.00.
 

Comentarios
Multimedia Diari