Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El teatre de la Fira de Cambrils recapta 460 euros per Càritas

La Teca Teatre va oferir dues representacions de l’espectacle “Arsènic i puntes de coixí”. Els diners s’han recollit amb la venda d’entrades i les donacions.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els actors de la Teca Teatre en la representació de l'obra 'Arsènic i Puntes de Coixí'.

Els actors de la Teca Teatre en la representació de l'obra 'Arsènic i Puntes de Coixí'.

El Teatre de la Fira de Cambrils va recaptar 460 euros per Càritas amb la venda d’entrades i les aportacions voluntàries dels assistents.

En aquesta 60a edició de la Fira de Cambrils, des del Departament de Cultura de l’Ajuntament es va decidir col·laborar amb l’entitat cambrilenca Càritas, que treballa per l’ajuda assistencial.

Cambrils-teatre
La sala es va omplir de gom a gom
a cada una de les representacions.

Per això, conjuntament amb La Teca Teatre, es va acordar posar un preu simbòlic d’1 euro per assistir a les representacions de l’obra Arsènic i Puntes de Coixí, que el grup de teatre va oferir els dies 31 de maig i 1 de juny en el marc de la Fira Multisectorial.

Els diners es repartiran a parts iguals entre les dues seus de Càritas a Cambrils: Càritas Sant Pere i Càritas Santa Maria.

Temas

Comentarios

Lea También