Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

‘El temps i els Conway’ tanca la programació de tardor

Al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Aquest dissabte a partir de les 20.300 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
Moment de l’obra ‘El temps i els Conway’. FOTO: CEDIDA

Moment de l’obra ‘El temps i els Conway’. FOTO: CEDIDA

La programació de tardor finalitza el pròxim dissabte 14 de desembre amb una producció baixpenedesenca, a càrrec del Grup de Teatre del Centre, que posarà en escena El temps i els Conway (20.30 hores).

L’argument situarà l’espectador l’any 1919. La I Guerra Mundial ha acabat fa poc, i la senyora Conway, cap d’una família benestant anglesa de províncies, vessa optimisme durant la celebració del vint-i-unè aniversari d’una de les seves filles.

Tot són projectes i il·lusions, encara que de diferent tipus, per als diversos membres de la família, en un moment d’eufòria econòmica i de grans esperances de cara al futur. Un futur que no poden imaginar com els canviarà.

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Aquesta suposa la darrera representació d’un total de 20 espectacles que van iniciar a finals de setembre celebrant els 10 anys del TÀG. La propera programació s’estrenarà al febrer. En aquests darrers mesos s’ha posat en funcionament el sistema de venda d’entrades on-line i la valoració és excel·lent. La majoria de públic opta per descarregar-se les entrades al mòbil, reduint així l’ús del paper.

Temas

Comentarios

Lea También