El tram remodelat del passeig Miramar de Torredembarra s’obrirà en breu a la circulació

Les obres de condicionament d’aquest tram del passeig Miramar es van adjudicar el mes de febrer a l’empresa Sorigué SAU per un import d’1.036.152,86 € (IVA inclòs) 

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Anna F.-Aj. Torredembarra

FOTO: Anna F.-Aj. Torredembarra

Les obres de remodelació del passeig Miramar (antiga N-340), en el tram del passeig de la Sort – passeig de l’Estació) i carril bici al terme municipal ja han arribat a la seva fase final i, si tot continua sobre la planificació prevista, es podrà obrir a la circulació a finals de la setmana vinent. Així ho ha anunciat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, en la visita d’obres que s’ha dut a terme aquest matí amb membres de la Corporació Municipal.

Les obres només porten un lleu retard i en breu es finalitzarà l’asfaltat i la pintura i senyalització viària. Per poder reobrir, però, caldrà que la companyia de telefonia retiri un pal de cablejat a l’entorn de la rotonda amb pg. de la Sort.

L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat que amb les obres dutes a terme aquesta via esdevindrà més urbana, amb un aspecte més amable i de ciutat. Cal tenir present que les obres d’urbanització han comportat eixamplar les voreres i estretit els carrils dels vehicles, a més d’ubicar passos elevats a les cruïlles, per reduir la velocitat a un màxim de 30 km/h, renovant tota la pavimentació, mobiliari urbà i il·luminació. També es preveu que les línies d’autobusos interurbans hi facin parada i així es podrà descongestionar el trànsit del centre de la vila. A més, la rotonda en la intersecció del passeig de la Sort amb passeig Miramar, permetrà evitar girs conflictius. Un altre aspecte destacat de les obres són els 3 quilòmetres de carri bici i de vianants que tindrà Torredembarra des del límit amb Altafulla fins a Nova Torredembarra quan finalitzin les obres.

Les obres de condicionament d’aquest tram del passeig Miramar es van adjudicar el mes de febrer a l’empresa Sorigué SAU per un import d’1.036.152,86 € (IVA inclòs) i un termini de vuit mesos. Les obres van començar el 19 d’abril. La direcció de les obres es va adjudicar a l’empresa Philae, Enginyeria de Projectes SL. (empresa que ja havia redactat el projecte) per un import de 22.324,50 € (IVA inclòs).

Les obres s'han finançat amb els 568.006,55 € restants de la subvenció de l’Estat per a la reconversió d’aquesta via en urbana i amb recursos propis de l’Ajuntament provinents d’endeutament.

Temas

Comentarios

Lea También