El veí d'Altafulla segrestat va tornar a la gelateria amb signes d'haver estat apallissat

Els Mossos d´Esquadra investiguen la detenció il·legal del propietari del bar la Ronda d´Altafulla

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la detenció il·legal del propietari del bar la Ronda d’Altafulla (Tarragonès). Els fets van tenir lloc cap a les set de la tarda d’aquest dimarts, quan dos individus van acudir a l’establiment i van obligar l’home a entrar dins un vehicle amb el qual van fugir. El succés va mobilitzar diversos efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local d’Altafulla, que van acudir al lloc dels fets alertats per un possible segrest. Al cap de menys de dues hores, el propietari va tornar a l’establiment amb signes d’haver rebut una pallissa. Segons fonts properes al cas, la principal hipòtesi amb què es treballa és que l’home coneixeria els seus assaltants i que aquests li haurien reclamat un deute econòmic. Els Mossos han obert una investigació per esclarir la identitat dels autors d’un presumpte delicte de detenció il·legal.

Segons alguns veïns, els assaltants haurien disparat almenys un tret a l’aire quan es van personar a l’establiment. Tot sembla indicar, però, que l’arma que duien era una pistola de fogueig, segons fonts properes al cas.

El negoci, una cafeteria-gelateria ubicada al carrer de Ronda d’Altafulla, ha obert portes aquest dimecres al matí i atén la clientela amb normalitat. Fonts familiars han assegurat a l’ACN que el propietari es troba bé, tot i l’ensurt.

L’entorn de l’home també ha qualificat de “mentides” les informacions que apunten a un cas motivat per un deute econòmic. La principal hipòtesi amb què treballen els investigadors, però, és que els assaltants reclamarien diners a l’home per un possible assumpte de drogues.

 

Comentarios
Multimedia Diari