Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Centres Oberts de Cambrils celebren la festa de final de curs  

Els infants i adolescents van gaudir de música, escuma i un berenar familiar

Diari de Tarragona

Whatsapp
Festa de l'espuma de fi de curs dels centres oberts de Cambrils

Festa de l'espuma de fi de curs dels centres oberts de Cambrils

Els Centres Oberts de Cambrils han celebrat una festa de final de curs fa pocs dies per acomiadar els infants i adolescents que enguany han participat en les activitats d’aquest servei municipal.

Els infants van gaudir d’una celebració al Centre Alba amb la festa de l'escuma amb música i rialles del Màgic Manu i una berenar familiar. Els més grans van realitzar una sortida a la platja, on van compartir jocs i van acabar amb un benerant amb gelat inclòs el passat dimecres 31 de maig.

Cambrils-centre obert
Moment de la festa a les instal·lacions del Centre Alba. Foto: Aj. Cambrils

Els Centres Oberts són un servei diürn preventiu fora de l’horari escolar per infants i adolescents, que dona suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics d’esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives de les persones ateses. A Cambrils hi ha tres Centres Oberts: Alba, Albamar i Vilafortuny. 

Temas

Comentarios

Lea También