Más de Costa

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones per 8 robatoris en apartaments turístics de Salou

En tots els robatoris el modus operandi va ser el mateix. Els detinguts van accedir als domicilis després de forçar les portes d'accés i es van emportar tres televisors de tres dels apartaments

Redacció

Whatsapp
Els robatoris es van produir a apartaments situats al carrer Brussel·les de Salou.

Els robatoris es van produir a apartaments situats al carrer Brussel·les de Salou.

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació (UI) van detenir, aquest dimarts i ahir respectivament, un home de 33 anys i una dona de 30 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Salou (Tarragonès) com a presumptes autors de 8 robatoris amb força a interior de domicili. Les detencions són resultat d'una investigació iniciada el passat 19 de gener després de tenir coneixement que, en un bloc d'apartaments situat al carrer Brussel·les de Salou, es van produir 8 robatoris amb força.

En tots els robatoris el modus operandi va ser el mateix. Els detinguts van accedir als domicilis després de forçar les portes d'accés i es van emportar tres televisors de tres dels apartaments. La investigació va portar a la detenció, el passat dimarts a Salou, d'un dels autors i ahir, a Tarragona, d'una dona que també va col·laborar en els robatoris. 

Els detinguts, que tenen antecedents policials, van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'esquadra amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También