Els Mossos detenen l'home que havia denunciat la mort d'una noia a Salou

La policia està pendent de conèixer els resultats de l´autòpsia per determinar si la mort va ser criminal

19 mayo 2017 18:23 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Salou de 34 anys i de nacionalitat brasilera per la seva presumpta relació amb la mort d’una dona en estranyes circumstàncies en un domicili del carrer Montblanc de Salou (Tarragonès). L’arrestat és el mateix individu que, aquest dimarts a la tarda, es va personar a la comissaria dels Mossos per denunciar que hi havia una noia morta a casa seva.

Segons algunes fonts, l’home va manifestar que havia conegut la noia la nit anterior, que haurien estat de festa tota la nit i consumint cocaïna, i que després van estar practicant sexe. Quan els agents van arribar al domicili van trobar el cos sense vida de la noia en un matalàs, despullada i amb les mans lligades. Segons les mateixes fonts, la víctima seria una prostituta d’uns 30 anys de Lleida. Posteriorment, els Mossos es van endur l’home detingut a l’espera d’esclarir les circumstàncies de la mort. Precisament, aquest dimecres s’espera que els resultats de l’autòpsia determinin si la mort va ser criminal i permetin confirmar la identitat de la víctima.

Aquest dimarts a la nit, alguns veïns consultats per l’ACN ja van indicar que la policia s’havia endut l’home emmanillat del domicili. Les mateixes fonts van apuntar que l’home era de nacionalitat brasilera, que la seva dona no hi era i que tenien un fill de nou mesos que no es trobava al pis en el moment dels fets. Els veïns van mostrar la seva sorpresa per aquests fets i van manifestar que no havien sentit sorolls ni crits. El succés es va produir en un primer pis del número 15 del carrer Montblanc de Salou.

 

Comentarios
Multimedia Diari