Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Mossos eviten vincular el cadàver amb les armes trobades a Mont-roig 

L'autòpsia que es fa aquest dijous podria resoldre si la víctima és un home o una dona i les causes de la mort

Diari de Tarragona

Whatsapp
Barranc pròxim en uns vivers de Mont-roig del Camp (Baix Camp), on va aparèixer un cadàver dins una bossa d'escombraries.

Barranc pròxim en uns vivers de Mont-roig del Camp (Baix Camp), on va aparèixer un cadàver dins una bossa d'escombraries.

Els Mossos d'Esquadra eviten vincular les armes que es van trobar enterrades a l'octubre a Mont-roig del Camp (Baix Camp) amb l'homicidi que investiguen després que, aquest dimecres, uns caçadors trobessin un cadàver en avançat estat de descomposició al mateix municipi. Tot i que es tracta del mateix barranc, conegut com el barranc de Rifà, entre els dos punts hi ha més de 10 quilòmetres de distància i és una zona molt transitada per caçadors i senderistes. Tanmateix, la investigació resoldrà si es pot establir alguns tipus de relació. El cas està sota secret de sumari. Aquest dijous s'està duent a terme l'examen forense per resoldre si la víctima és un home o una dona i quines han estat les causes de la seva mort. El mort es va trobar embolcallat amb bosses de plàstic i el Mossos només han confirmat que es tracta d'una persona adulta.

Temas

Comentarios

Lea También