Els Mossos feliciten a la Policia Local de Creixell

El sergent Antonio dote, responsable del cos policial d'aquesta localitat, va ser felicitat aquest dilluns en el dia de les Esquadres celebrat al pavelló del Vendrell

19 mayo 2017 15:32 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Sergent Cap de la Policia Local de Creixell, Antonio Dote Cabrera, ha rebut una felicitació pels mèrits aconseguits en el compliment de les seves funcions (Felicitació pública individual tipus A).

Aquesta concessió ha esta atorgada per Albert Batlle, Director General de la Policia. La concessió d’aquesta felicitació ha estat motivada per “l'excel·lent coordinació i col·laboració entre els dos cossos policials (Mossos i Policia Local) on es destaca la seva predisposició i implicació”.

L’esmentada felicitació ha estat lliurada en el decurs de l’acte institucional que amb motiu de la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Cam de Tarragona, realitzat aquest dilluns 24 d’abril al Pavelló Municipal d’Esports de el Vendrell.

En aquest sentit, Antonio Dote ha volgut manifestar que aquesta felicitació ha estat possible gràcies a tot el treball que hi ha dins del col·lectiu de la Policia Local de Creixell, de dels agents, comandaments, i fins arribar al personal administratiu. Col·lecitiu que treballa amb rigor, professionalitat i vocació de servei.

L'alcalde Jordi Llopart també s'ha sumat a les felicitacions al igual que el director dels Serveis Territorials, Joan Carles de la Monja, tots dos presents a l'acte.

 

Comentarios
Multimedia Diari