Els Mossos i la Policia Local de Cambrils detenen un home mentre robava en un bar

El dispositiu conjunt de prevenció de robatoris a la zona del barri de l'Eixample va permetre localitzar i detenir l'autor just quan acabava de serrar un dels barrots de la finestra

19 mayo 2017 15:49 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Cambrils van detenir el passat dissabte de matinada a Luis Miguel H.G., de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els agents estaven fent un dispositiu per prevenir robatoris al municipi. Durant aquest operatiu, els agents van veure un home que anava vestit de fosc i portava una motxilla. Va coincidir que sobre les 3.15 hores, una testimoni va alertar la policia que estava escoltant sorolls procedents d’un bar situat al carrer Barcelona, concretament al Frankfurt OH que bo. Els agents van anar ràpidament al bar i van localitzar a prop de l’establiment l’individu que havien vist minuts abans per la zona.

Van escorcollar l’home i li van trobar uns guants i dos tornavisos de grans dimensions. Posteriorment, van poder localitzar en un pis situat a prop del lloc dels fets, la motxilla que portava la primera vegada que l’havien vist. Al seu interior, els policies van trobar una cisalla de grans dimensions i una serra de metall amb restes de llimadures procedents del barrot de l’establiment, una clau anglesa i unes tenalles de tall. 

Els agents van comprovar que el detingut no havia aconseguit entrar a l’establiment i no va poder sostreure res de l’interior, per tant se'l va acusar de temptativa de robatori amb força. El detingut amb sis antecedents per delictes contra el patrimoni va passar a disposició judicial el passat dilluns i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Segon detingut en 15 dies

La detenció realitzada aquest dissabte s’emmarca en els dispositius policials per prevenir robatoris amb força. Dispositius que estan donant resultats com ho demostra la detenció del passat 15 de març d’un lladre reincident per un robatori en un restaurant de Cambrils. El detingut, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils va forçar la persiana d’un restaurant i va intentar obrir la caixa enregistradora sense aconseguir-ho. Per aquest fet, va quedar detingut i va ingressar a presó. 

Es dóna el cas que els investigadors ja havien detingut aquest mateix individu el mes de juny del 2015 com a presumpte autor de 41 robatoris amb força a locals comercials de Cambrils.

Comentarios
Multimedia Diari