Els Tres Tombs de Vila-seca en imatges

Les mascotes i altres animals domèstics van ser beneïts al carrer de Sant Antoni
 

18 enero 2020 10:33 | Actualizado a 18 enero 2020 10:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vila-seca va celebrar ahir un dels actes més tradicionals de la seva Festa Major de Sant Antoni, els Tres Tombs. 

Al voltant de les 12 del migdia diferents carruatges, cavalls i d’altres mascotes es van concentrar a l’avinguda Generalitat per iniciar el recorregut acompanyats de la Banda Sones de Pasión. Els animals van ser beneïts al carrer Sant Antoni, a la cantonada amb el carrer de la Font. 

Ahir a la nit també van actuar dos dels plats forts musicals de la Festa Major, Ítaca Band, Lildami i un remember a càrrec de Quique Tejada. 

Avui la programació segueix amb la popular Cursa de Pallassos i Pallasses Joan Busquets que començarà a la plaça de les Voltes a les 10h del matí.
Més tard, a les 12 del migdia hi haurà actuació castellera a la Plaça de l’Església amb els Xiquets de Vila-seca.

La Nit del Foc

A la tarda els correfocs seran els protagonistes de la mà del Ball de Diables de Vila-seca i d’altres colles convidades d’arreu del territori. 
Diumenge serà el torn del tradicional Cós de Sant Antoni al Circuit Hípic del Parc de la Torre d’en Dolça. A la tarda tindrà lloc la Cercavila del Seguici Tradicional. 

Les curses de cavalls de Vila-seca, una tradició que s'ha convertit en un gran espectacle

Les curses de cavalls són un dels plats forts de la Festa Major de Sant Antoni. Enguany se celebraran aquest diumenge 19 de gener.

Tots els actes de la Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca 2020

20.15 h. Pregó de Festa Major A l'Auditori Josep Carreras. A càrrec del Dr. Martí Boada Juncà, Doctor en ciències ambientals, geògraf i naturalista Concert amb l'orquestra Händel del Conservatori de Vila-seca 23.30 h. Musicland Al Circ dels Somnis (Via Màxima amb plaça d'Alexander Flemming) Mas & Mas amb reggaeton i ritmes llatins.

Comentarios
Multimedia Diari