Els alumnes reforesten Cambrils

Els nens i nenes de quart l’escola Guillem Fortuny participaran avui en l’activitat a la zona de l’ermita del Mas d’en Bosch

20 abril 2018 11:18 | Actualizado a 23 abril 2018 08:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cambrils ha augmentat el seu arbrat amb 80 alzines i 50 freixes aquest mes d’abril. Prop de 280 nens i nenes de quart o cinquè de primària de cinc escoles de Cambrils han participat en l’activitat “Plantem Cambrils” organitzada pel Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils.

Els 50 alumnes de quart de l’Escola Cambrils van ser els encarregats de la primera plantada de freixes el passat dilluns 9 d’abril. Posteriorment, han plantat alzines i freixes nens i nenes de quart de les escoles Joan Ardévol i Marinada, i de cinquè del Col·legi Vidal i Barraquer.

L’última plantada, en aquest cas d’alzines, l’estan realitzant aquest matí els dos grups de quart de l’escola Guillem Fortuny a la zona de l’ermita del Mas d’en Bosch.

Els cinc tallers han durat tot un matí i s’han treballat aspectes com l’observació i identificació del arbrat del carrer i el pati de l’escola, la comparació dels diferents climes i les adaptacions que tenen els vegetals aquests climes, els requeriments hídrics que tenen les espècies que es planten als carrers i, finalment, la plantada i regat d’arbres d’espècies autòctones mediterrànies a diferents zones verdes del municipi.

Comentarios
Multimedia Diari