Els gossos no podran entrar a la platja a Torredembarra durant l'estiu

L'argument de la prohibició és per poder mantenir la bandera blava

19 mayo 2017 15:53 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Torredembarra manté la prohibició que els gossos entrin a la platja durant l’estiu, com ja es va determinar l’any passat. L’argument de la prohibició és per poder mantenir la bandera blava.

En algun moment s’havia plantejat permetre l’accés dels gossos a la platja durant la nit, però s’ha descartat, ja que estaria en perill el manteniment de la bandera blava.

La prohibició de l’entrada de gossos a la platja és del 15 de juny al 15 de setembre. Fora de la temporada de bany, es poden portar els gossos a passejar per la platja, però, que és obligatori portar-los lligats.

D’altra banda el servei de socorrisme a les platges de Torredembarra es posarà en funcionament a la Setmana Santa. El dispositiu se centrarà en els quatre dies de festa des de Divendres Sant, (14 d’abril) fins Dilluns de Pasqua. El dispositiu estarà format per dos socorristes i un coordinador que prestaran servei de les 11.00 a les 18.00 hores i a la caseta de Baix a Mar.

El Vendrell i Calafell

Sobre el tema dels gossos a la platja El Vendrell i Calafell tenen el mateix debat sobre la taula. Els dos ajuntaments ja han assenyalat la impossibilitat que els animals entrin a la sorra durant la temporada de bany perquè es perdria el guardó de la bandera blava i s’estudia que ho puguin fer la resta de l’any. Però també han d’anar lligats.

D’altra banda, Calafell ja va descartar acotar un terreny a la platja destinat als gossos durant tot l’any, ja que vulnera la normativa de la bandera blava.

Comentarios
Multimedia Diari