Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els gossos no podran entrar a la platja a Torredembarra durant l'estiu

L'argument de la prohibició és per poder mantenir la bandera blava

Redacció

Whatsapp
Foto:DT

Foto:DT

Torredembarra manté la prohibició que els gossos entrin a la platja durant l’estiu, com ja es va determinar l’any passat. L’argument de la prohibició és per poder mantenir la bandera blava.

En algun moment s’havia plantejat permetre l’accés dels gossos a la platja durant la nit, però s’ha descartat, ja que estaria en perill el manteniment de la bandera blava.

La prohibició de l’entrada de gossos a la platja és del 15 de juny al 15 de setembre. Fora de la temporada de bany, es poden portar els gossos a passejar per la platja, però, que és obligatori portar-los lligats.

D’altra banda el servei de socorrisme a les platges de Torredembarra es posarà en funcionament a la Setmana Santa. El dispositiu se centrarà en els quatre dies de festa des de Divendres Sant, (14 d’abril) fins Dilluns de Pasqua. El dispositiu estarà format per dos socorristes i un coordinador que prestaran servei de les 11.00 a les 18.00 hores i a la caseta de Baix a Mar.

El Vendrell i Calafell

Sobre el tema dels gossos a la platja El Vendrell i Calafell tenen el mateix debat sobre la taula. Els dos ajuntaments ja han assenyalat la impossibilitat que els animals entrin a la sorra durant la temporada de bany perquè es perdria el guardó de la bandera blava i s’estudia que ho puguin fer la resta de l’any. Però també han d’anar lligats.

D’altra banda, Calafell ja va descartar acotar un terreny a la platja destinat als gossos durant tot l’any, ja que vulnera la normativa de la bandera blava.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También