Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els joves de la UEC, mestres de cuina a l’Escola Santa Maria del Mar de Salou

Han ensenyat a elaborar galetes als alumnes de primer de Primària

Diari de Tarragona

Whatsapp
Galetes del Cós Blanc a l'Escola Santa Maria del Mar de Salou.

Galetes del Cós Blanc a l'Escola Santa Maria del Mar de Salou.

Una cinquantena de nens i nenes de primer curs de primària de l’escola Santa Maria del Mar han pogut gaudir d’un taller per aprendre a fer galetes del Cós Blanc al menjador del centre.

Els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou (UEC) han estat els seus mestres, els quals han estat cursant una extensió del taller de cuina i pastisseria que imparteix la professora Alba Carbonell.

La sessió, que s’ha desenvolupat al menjador de l’escola durant el matí, ha servit per tal que el grup d’alumnes de la UEC millorin el seu aprenentatge, recuperin la motivació i construeixin l’autoestima i l’autoconcepte al voltant de valors positius.

El projecte “Salou t’inclou” del Pla Educatiu d’Entorn també ha reforçat aquest taller. A la sessió, també hi han estat presents part de l’equip directiu del centre, i la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, la qual ha explicat que “a través d’aquestes sessions es busca millorar l’actitud cap a l’aprenentatge a través d’una metodologia dinàmica i activa i aconseguir l’èxit per a tot l’alumnat.”

Així, els nens i nenes de l’escola Santa Maria del Mar de Salou han abandonat les aules per dur a terme una activitat alternativa relacionada amb el Cós Blanc.

Temas

Comentarios

Lea También