Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els joves estrenen el nou parc d'esports urbans de Torredembarra

Els joves ja han estrenat les noves instal·lacions i s´han mostrat molt satisfets perquè hagi estat escoltada la seva petició

Whatsapp
Imatge cedida per l'Ajuntament de Torredembarra

Imatge cedida per l'Ajuntament de Torredembarra

Torredembarra ja compta amb un parc d’esports urbans, el que es coneix com a street workout. Es tracta d’una zona amb els elements necessaris per a dur a terme entrenaments en espais públics. L’street workout és un moviment socioesportiu que es basa en entrenar al carrer, en parcs i espais públics, fent ús del propi cos. S’ha ubicat al passeig de Rafel Campalans, a la zona del Pins, i ha estat possible amb el treball conjunt de les regidories de Joventut, Esport, i Via Pública i Manteniment.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut i d’Esport, Raúl García, la iniciativa va sorgir d’un grup de joves de Torredembarra que van demanar poder disposar d’un lloc millor del que estaven utilitzant. En aquest sentit, Raúl García ha explicat que d’aquesta manera l’Ajuntament dona eines al jovent de la vila i també potencia la diversitat i varietat de l’esport més enllà de les pràctiques més habituals.

Per la seva part, el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha ressaltat el fet de posar recursos en espais per als joves i la ciutadania en general. En aquest sentit, l’Ajuntament està treballant en aquesta zona de la façana marítima on, a més del parc d’esport urbans, fa un parell de mesos es va instal·lar un parc de salut, entre d’altres actuacions.

Els joves ja han estrenat les noves instal·lacions i s’han mostrat molt satisfets perquè hagi estat escoltada la seva petició, tal com ha comentat un dels pioners d’aquesta pràctica esportiva a Torredembarra: Abel Lendinez. Cal destacar que un grup d’aquests joves ja fa un temps que participen en campionats estatals amb molt bons resultats.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También