Els jubilats de Creixell estan de festa

La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume ha celebrat el 25 aniversari.

05 julio 2017 08:38 | Actualizado a 05 julio 2017 08:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell ha celebrat fa uns dies els actes del 25é Aniversari de la seva creació com a associació de Creixell. Es tracta de l'entitat amb més trajectòria ininterrompuda a la localitat.

La celebració de l'aniversari va començar amb una missa a la parròquia de Sant Jaume de Creixell i seguidament es va convocar un dinar de germanor al Casal Municipal.

Als actes hi van assistir l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart; la regidora de benestar social i gent gran, Pili Romero, i diferents regidors i regidores de la corporació municipal.

El Dinar que s'ha fet al Casal Municipal hi han participat 190 comensals, socis i amics de l'entitat creixellenca. Al final hi va haver ball al mateix Casal.

Durant l'acte l'alcalde Llopart en nom de l'ajuntament va lliurar una placa commemorativa a la Llar de Jubilats així com uns clauers de record a tots els assistents.

La regidora Juncal va donar un quadre amb el dibuix del disseny dels clauers, realitzat per ella mateixa.També es van fer un reconeixement als socis més antics i també als diferents presidents i presidentes que ha tingut l'entitat al llarg d'aquests 25 anys.

Hi va ser present la primera presidenta de l'entitat la sra. Antònia Folguet i els expresidents Jesús Cabrero i Pilar Muñoz. Hi va haver els parlaments de rigor, encapçalats pel de l'actual presidenta de l'entitat la sra.Joy Headland, la regidora de Benestar Social Pili Romero i l'alcalde Jordi Llopart. La festa va cloure amb el Ball de gala.

Comentarios
Multimedia Diari