Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els jubilats de Creixell estan de festa

La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume ha celebrat el 25 aniversari.

Diari de Tarragona

Whatsapp
190 persones van assistir al dinar de germanor d'aquest aniversari.

190 persones van assistir al dinar de germanor d'aquest aniversari.

la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell ha celebrat fa uns dies els actes del 25é Aniversari de la seva creació com a associació de Creixell. Es tracta de l'entitat amb més trajectòria ininterrompuda a la localitat.

La celebració de l'aniversari va començar amb una missa a la parròquia de Sant Jaume de Creixell i seguidament es va convocar un dinar de germanor al Casal Municipal.

Als actes hi van assistir l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart; la regidora de benestar social i gent gran, Pili Romero, i diferents regidors i regidores de la corporació municipal.

El Dinar que s'ha fet al Casal Municipal hi han participat 190 comensals, socis i amics de l'entitat creixellenca. Al final hi va haver ball al mateix Casal.

Creixell-jubilats
L'acte d'homenatge va reconèixer la trajectòria dels presidents i també es va fer entrega d'un record als participants.

Durant l'acte l'alcalde Llopart en nom de l'ajuntament va lliurar una placa commemorativa a la Llar de Jubilats així com uns clauers de record a tots els assistents.

La regidora Juncal va donar un quadre amb el dibuix del disseny dels clauers, realitzat per ella mateixa.També es van fer un reconeixement als socis més antics i també als diferents presidents i presidentes que ha tingut l'entitat al llarg d'aquests 25 anys.

Hi va ser present la primera presidenta de l'entitat la sra. Antònia Folguet i els expresidents Jesús Cabrero i Pilar Muñoz. Hi va haver els parlaments de rigor, encapçalats pel de l'actual presidenta de l'entitat la sra.Joy Headland, la regidora de Benestar Social Pili Romero i l'alcalde Jordi Llopart. La festa va cloure amb el Ball de gala.

Temas

Comentarios

Lea También