Els millors artesans del territori ja estan a Altafulla

Comença la XXa edició de la Fira d'Artesans, que s'allargarà fins diumenge

16 agosto 2017 15:51 | Actualizado a 16 agosto 2017 16:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Altafulla manté l’aposta per l’artesania dues dècades després amb la Fira d’Artesans. La vintena edició comença aquest dijous i s’espera que aculli més de 30.000 visitants a la zona de les Eres. Es tracta d’una fira amb caràcter propi, que aposta per la qualitat dels productes oferts i no per la massificació de les parades. Un format que s’ha mantingut al llarg de les últimes edicions i que ha garantit un espai a l’agenda dels millors artesans del territori. De fet, els mateixos artesans valoren molt positivament el caràcter selecte de la fira, ja que fa de crida a un públic més exigent i més disposat a fer una major despesa.

Entre les 120 paradetes s’hi poden trobar articles de tota mena, des de roba feta a mà, quadres i pintures, joiera o productes orgànics, com sabó i te, entre els més habituals.

La principal novetat d’aquesta edició és la creació d’una moneda commemorativa de la fira a càrrec del col·lectiu d’artesans d’Altafulla. Se n’han gravat un miler i s’han repartit entre els paradistes, entre altres elements de marxandatge.

S'ha creat una moneda commemorativa especial per la Fira

Paral·lelament, una sèrie d’actes i activitats familiars complementaran les tardes i vespres altafullencs. Des d’aquest mateix dijous, amb un espectacle inaugural sorpresa i fins diumenge, amb espectacles infantils, concerts o mostres d’oficis. Aquestes últimes es presenten amb un nou format, adaptat a l’exhibició per infants i joves. Així, les Eres del Castell comptaran amb tres zones diferenciades: els espais de l’alimentació, l’artesania infantil i les atraccions i activitats infantils. 

Els concerts s’han seleccionat curosament per presentar estils musicals variats, començant per la música Celta, el funky i el rock. El concert de clausura anirà a càrrec de la cantautora altafullenca Maria Vidal, qui ja es va donar a conèixer per l’últim Altacustic. El Museu Etnogràfic d’Altafulla també hi participarà amb visites guiades que permetran endinsar-se en la vida rural i els  antics oficis del municipi.

Comentarios
Multimedia Diari