Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els millors artesans del territori ja estan a Altafulla

Comença la XXa edició de la Fira d'Artesans, que s'allargarà fins diumenge

Alba Nebot

Whatsapp
Moment de la XIX edició de la Fira d'artesans d'Altafulla

Moment de la XIX edició de la Fira d'artesans d'Altafulla

Altafulla manté l’aposta per l’artesania dues dècades després amb la Fira d’Artesans. La vintena edició comença aquest dijous i s’espera que aculli més de 30.000 visitants a la zona de les Eres. Es tracta d’una fira amb caràcter propi, que aposta per la qualitat dels productes oferts i no per la massificació de les parades. Un format que s’ha mantingut al llarg de les últimes edicions i que ha garantit un espai a l’agenda dels millors artesans del territori. De fet, els mateixos artesans valoren molt positivament el caràcter selecte de la fira, ja que fa de crida a un públic més exigent i més disposat a fer una major despesa.

Entre les 120 paradetes s’hi poden trobar articles de tota mena, des de roba feta a mà, quadres i pintures, joiera o productes orgànics, com sabó i te, entre els més habituals.

La principal novetat d’aquesta edició és la creació d’una moneda commemorativa de la fira a càrrec del col·lectiu d’artesans d’Altafulla. Se n’han gravat un miler i s’han repartit entre els paradistes, entre altres elements de marxandatge.

S'ha creat una moneda commemorativa especial per la Fira

Paral·lelament, una sèrie d’actes i activitats familiars complementaran les tardes i vespres altafullencs. Des d’aquest mateix dijous, amb un espectacle inaugural sorpresa i fins diumenge, amb espectacles infantils, concerts o mostres d’oficis. Aquestes últimes es presenten amb un nou format, adaptat a l’exhibició per infants i joves. Així, les Eres del Castell comptaran amb tres zones diferenciades: els espais de l’alimentació, l’artesania infantil i les atraccions i activitats infantils. 

Els concerts s’han seleccionat curosament per presentar estils musicals variats, començant per la música Celta, el funky i el rock. El concert de clausura anirà a càrrec de la cantautora altafullenca Maria Vidal, qui ja es va donar a conèixer per l’últim Altacustic. El Museu Etnogràfic d’Altafulla també hi participarà amb visites guiades que permetran endinsar-se en la vida rural i els  antics oficis del municipi.

Temas

Comentarios

Lea También