Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els monitors de la zona TRAC acaben la teòrica

La quinzena d’alumnes que han impartit les classes han superat favorablement aquesta fase i, en els propers mesos, iniciaran les pràctiques.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La quincena d'alumnes començaran en breu les pràctiques.

La quincena d'alumnes començaran en breu les pràctiques.

Balanç molt positiu del curs de monitores i monitors d’activitats de lleure que van oferir els Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de la Zona TRAC –Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, i Creixell- durant els mesos d’abril i maig i que va finalitzar el passat dia 13 la seva part teòrica.

La Fundació Pere Tarrés, responsable de la docència del curs, ha fet una valoració molt positiva on els quinze alumnes inscrits han superat satisfactòriament la vessant teòrica formativa.

Pel que fa a l’avaluació, els alumnes també han manifestat una bona valoració de la formació, tant en la vessant metodològica com en els continguts i la infraestructura. També han qualificat positivament l’acompanyament docent que se’ls ha anat fent a mesura que transcorria el curs.

TRAC: Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell

El curs incloïa 100 hores presencials, 25 hores virtuals, 25 hores corresponents a l’elaboració de la memòria i una etapa pràctica de 160 hores en un centre de lleure, i anava adreçat a joves majors de 18 anys. La part presencial, que s’ha dut a terme al Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà, ha finalitzat amb èxit.

En els propers mesos, aquests alumnes iniciaran les pràctiques en centres de lleure, i molts d’ells, les començaran aquest estiu, tot i que tenen un marge de tres anys per fer-les. Un cop superat tot el procés formatiu podran obtenir el carnet i el diploma oficial de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. 

Temas

Comentarios

Lea También