Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els últims lleons i óssos d'Aqualeon marxen a EEUU

El dispositiu de trasllat dels animals, que no té precedents a Catalunya, l'ha finançat la reserva d'animals que els donarà acollida

ACN

Whatsapp
Un dels lleons d'Aqualeon dins d'una caixa abans de ser traslladat a l'Aeroport. Foto: DAAM

Un dels lleons d'Aqualeon dins d'una caixa abans de ser traslladat a l'Aeroport. Foto: DAAM

La Generalitat s'ha aconseguit desprendre dels últims animals que mantenia a les instal·lacions d'Aqualeon a Albinyana (Baix Penedès) arran una resolució judicial dels anys 90 que l'obligava a fer-se'n càrrec per la fallida del parc Rioleon Safari. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural amb la col·laboració de la Fundació FAADA han fet possible el trasllat a un santuari de Colorado, als Estats Units, dels lleons i óssos que vivien fins aquest dimarts a les instal·lacions. El dispositiu de trasllat, de gran complexitat i sense precedents a Catalunya, s'ha portat a terme amb èxit durant dos dies i ha culminat aquest dimecres amb la seva arribada als Estats Units.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También