Elsa Artadi visita Vila-seca per conèixer la inversió al Celler

Ha aprofitat per criticar al ministre Borrell i al portaveu del PSC al Parlament, Miquel Iceta

18 octubre 2018 15:54 | Actualizado a 24 octubre 2018 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui al matí la consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi, ha visitat per primera vegada Vila-seca. L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb diversos membres de la Corporació Municipal han rebut la consellera a l’Ajuntament on, posteriorment, ha signat el Llibre d’Honor al despatx de l’Alcaldia.

La seva visita tenia com a objectiu conèixer de primera mà la propera inversió per tal d’executar la restauració per al desenvolupament cultural del Celler Noucentista, del qual el govern de la Generalitat finançarà 2 milions d’euros a través dels fons europeus FEDER i que significarà una inversió final propera als 6 milions.

Aquesta inversió formarà part del projecte conegut com a Parc Cultural, ubicat a la zona de llevant de Vila-seca i que englobarà dos grans equipaments: el Castell de Vila-seca i el Celler Noucentista.

La consellera, a més de visitar l’Ajuntament, ha recorregut els carrers del Centre Històric, ha visitat l’exterior del Celler Noucentista i, finalment, el Jardí del Castell.

Ironitza sobre el ministre Borrell

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, anima el ministre d'Exteriors, Josep Borrell, que segueixi en la seva tasca de difusió internacional del procés.

En to irònic, Artadi ha definit a Vila-seca a Borrell com "el ministre que major projecció fa del moviment independentista a tot Europa". Segons la consellera, quan Borrell retira credencials diplomàtiques en una acció "sense precedents" a la UE, en el fons dona "més publicitat que mai" al procés.

Artadi també ha criticat les declaracions del líder del PSC, Miquel Iceta, i li ha retret que parli de "demagògia" quan es refereix a la "vulneració de la democràcia i dels drets civils".

"Estic completament perplexa d'aquestes declaracions d'algú que vol representar el socialisme català", ha etzibat la consellera aquest dijous al migdia des de Vila-seca (Tarragonès), on ha també valorat les negociacions de Podemos amb Junqueras sobre els pressupostos estatals.

Comentarios
Multimedia Diari