Elton John s'allunya del Festival de Música de Cambrils

Roger Hodgson, fundador de Supertramp, Ana Torroja i Jarabe de Palo actuaran entre juliol i agost

19 mayo 2017 16:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La presència d’Elton John aquest estiu al Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC) és més que dubtós, va avançar ahir el director del certamen, Antoni Mas, durant la presentació del cartell de la quarantena tercera edició del festival cambrilenc, que torna a organitzar Publiolimpia en col·laboració amb l’Ajuntament.

Roger Hodgson (fundador de Supertramp), Ana Torroja i Jarabe de Palo sí que han confirmat la seva presència 43è Festival Internacional de Música de Cambrils.

L’any passat es va anunciar el concert de l’artista britànic per al juliol del 2017 però la contractació s’ha complicat i ara per ara perilla seriosament. «La data que ens van donar fa un any era el 19 de juliol però el dia 18 té una altra actuació i és complicat que pugui compaginar-les.

A més, les seves demandes tècniques són difícils d’assumir», va explicar Antoni Mas. Tot i així va assegurar assegura que continuaran treballant perquè el concert es pugui celebrar. La direcció del FIM assegura que paral·lelament treballa per portar un concert d’un altre artista de talla internacional.

L’adjudicació del festival, per primera vegada a través d’un concurs públic, suposa que l’empresa adjudicatària assumeix els riscos econòmics, com en les edicions anteriors. D’aquesta manera, l’Ajuntament no ha de fer cap despesa econòmica i la seva col·laboració es limita a la cessió d’espais i el suport amb personal de la Brigada i la Policia Local.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va manifestar la seva satisfacció per poder celebrar una nova edició del FIMC.

Cal recordar que l’any passat es van vendre més de 23.000 entrades, a les que s’han de sumar les invitacions del concert inaugural gratuït i els convidats.

El FIMC se celebrarà del 27 de juliol al 12 d’agost al Parc del Pinaret. El dijous 27 d’agost el festival s’inaugurarà amb un concert de tribut a Michael Jackson que anirà per invitacions a través d’una entitat de Cambrils.

El diumenge 30 de juliol vindrà a Cambrils Jarabe de Palo, la banda liderada per Pau Donés que aquest desembre acaba d’estrenar la gira ‘50 palos’ als Estats Units després d’una pausa per prescripció mèdica.

El dissabte 5 d’agost sonarà en directe Ana Torroja, una de les veus més conegudes del pop espanyol, que en el seu Tour Connexión recopila el millor de Mecano i algunes cançons inèdites.

L’últim concert confirmat és per al divendres 11 d’agost. Roger Hogson pujarà a l’escenari per fer-nos reviure els èxits de la mítica banda de rock progressiu Supertramp. La resta de la programació es farà pública en les pròximes setmanes.

Comentarios
Multimedia Diari