Empleats dels forns de l'exalcalde de Torredembarra demanen al jutge que aixequi l'embargament

Asseguren que fa sis mesos que no cobren i demanen al jutge que aixequi l'embargament que pesa sobre els béns de Masagué

19 mayo 2017 19:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els empleats dels forns de l'exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué (CiU) demanen al jutge que aixequi l'embargament sobre els seus béns per no perdre la seva feina, segons ha informat la CNT.

Els empleats asseguren que fa sis mesos que no cobren i demanen al jutge que aixequi l'embargament que pesa sobre els béns de Masagué, investigat des del 2014 pel jutjat número 1 del Vendrell en l'anomenat cas Torredembarra de presumpta corrupció.

Masagué regenta l'empresa fornera MAES i, segons la secció sindical de la CNT, l'han denunciat per impagament de les nòmines.

El sindicat ha criticat que l'exalcalde evita reunir-se amb ells per donar-los una explicació i buscar una sortida a una situació que consideren insostenible.

L'exalcalde, en declaracions a Efe, sosté que ell va demanar al jutge que aixequés l'embargament per no haver de tancar, però li va ser denegada la seva petició, pel que lamenta que els treballadors no haguessin demanat abans l'aixecament de l'embargament.

Daniel Masagué sosté que els treballadors perceben part del seu sou cada mes en funció de les necessitats de cada cas i critica que "van fer manifestacions pel poble demanant que no compressin a MAES, així no es pot seguir".

"M'agradaria seguir i conservar els llocs de treball, però que siguin coherents; van penjar cartells en contra i han posat silicona dues vegades a les portes", ha assegurat abans d'anunciar que estudia la viabilitat de l'empresa en aquestes condicions.

Comentarios
Multimedia Diari