Más de Costa

Endesa inverteix 63.000 euros per millorar el servei elèctric al municipi de Cunit

Els treballs s’han realitzat a les línies que depenen del centre de transformació ubicat al carrer Camèlies, a la zona muntanya del barri Valparaíso

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Endesa

FOTO: Endesa

Endesa ha realitzat una inversió de 63.000 euros per millorar el servei elèctric al municipi de Cunit, al Baix Penedès. Concretament, la Companyia ha substituït les tres línies que depenen del centre de transformació ubicat al carrer Camèlies, a la part muntanya del barri Valparaíso. Aquests treballs, que s’havien iniciat abans de decretar-se l’estat d’alarma per la Covid-19, es van finalitzar aquest passat mes d’abril en considerar-se necessaris per a garantir un bon servei elèctric a la ciutadania.

L’actuació, realitzada de manera coordinada amb l’Ajuntament, té com a objectiu reforçar la qualitat i continuïtat del subministrament dels clients del municipi en general, i més concretament, de la zona de Valparaíso. Així, Endesa ha substituït íntegrament tres de les línies que alimenten aquesta zona, el que suposa un total de gairebé mig quilòmetre de nou cablejat instal·lat. S’ha aprofitat l’obra per instal·lar fins a cinc noves caixes de seccionament de línia a les façanes. Aquests dispositius permetrien, en cas d’una eventual avaria, aïllar la incidència fet que fa possible, en gran mesura, minimitzar el seu grau d’afectació.

Aquesta reforma, que pertany al pla d’inversions de la Companyia al Baix Penedès, suposa un pas més per dotar la xarxa del dels darrers avenços tecnològics amb l’objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

Temas

Comentarios

Lea También