Más de Costa

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de Mont-roig del Camp per a millorar el servei

Aquests treballs, que han comportat una inversió de més de 93.000 euros, permeten reforçar la qualitat i continuïtat del subministrament a gairebé 4.000 clients repartits entre aquest municipi i Cambrils

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

Endesa ha acabat recentment els treballs de renovació i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Mont-roig del Camp. Així, s’han invertit més de 93.000 euros per tal d’incrementar la seva resiliència i reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament a gairebé 4.000 clients repartits entre aquest municipi i Cambrils, ambdós al Baix Camp.

L’actuació ha consistit a renovar, amb elements d’última tecnologia, un total d’1,4 quilòmetres de tres trams de línia subterrània a 25 kV, fet que ha permès reduir el temps de reposició del subministrament en cas d’afectació o treballs de manteniment i reforçar la fiabilitat de la instal·lació. El nou cablejat que s’ha instal·lat, d’alumini, i d’una secció major a l’anterior, augmenta la capacitat de transport de la línia preparant-la, així, per ampliar el seu servei i poder també absorbir puntes de demanda concretes així com el consum de nous clients que hi pugui haver en un futur.

Aquests treballs formen part dels plans d’inversió de la Companyia al Baix Camp i tenen l’objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques. D’aquesta manera, es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en un millor servei als clients, ja que es dóna una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

Temas

Comentarios

Lea También