Engega la campanya 'Respira, gaudeix les distàncies' a Mont-roig

Es dirigeix al turisme de proximitat, com el cas dels catalans

13 junio 2020 07:50 | Actualizado a 13 junio 2020 07:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els més de 12 quilòmetres de platges o els 140 quilòmetres de camins i natura són alguns dels atractius del municipi que es volen potenciar a través de la nova campanya promocional que ha posat en marxa el departament de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Amb l’objectiu de fomentar l’arribada de turisme, un dels sectors econòmics més importants del municipi, i contribuir a superar la crisi provocada per la Covid-19, Mont-roig Miami Turisme ha presentat la campanya #respira, gaudeix les distàncies, que posa en valor les distàncies infinites, la tranquil·litat, el patrimoni, l’entorn, la seguretat i els serveis d’una destinació perfecta per passar les vacances aquest estiu.

La campanya s’articula en tres segments: els paisatges naturals de gran valor ambiental i paisatgístic, en la seguretat de la destinació i en l’àmplia oferta de serveis d’acord amb la necessitat d’adaptar l’estratègia de promoció a la nova realitat post Covid-19. Es dirigeix principalment al mercat de proximitat, especialment aquell que es desplaça amb vehicle propi com es el cas del turista català (Barcelona i Lleida principalment) i al mercat nacional, eix de l’Ebre (Saragossa, Navarra, País Basc..), sense perdre de vista els mercats internacionals, com el francès, un cop s’avanci en l’obertura de fronteres.

La campanya s’ha canalitzat principalment a través de la web (https://www.mont-roigmiami.cat/), per potenciar l’ús com a plataforma integral de serveis, de tal forma que es pugui trobar, d’una forma àgil i còmoda, tots aquells serveis que s’ofereixen i que faciliten la planificació i l’estada dels visitants. També s’ha creat un apartat específic amb els restaurants del municipi amb servei a domicili i un sistema de filtratge que disgrega el tipus d’establiment que es busca.

Comentarios
Multimedia Diari