Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Entrega de diplomes a les escoles la Portalada i el Roquissar d'Altafulla

Es tracta d’un reconeixement local als alumnes que s’han desplaçat a peu o amb mitjans sostenibles al col·legi amb la iniciativa “A peu al cole”. És un acte en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Alumnes de l'escola El Roquissar amb l'alcalde Fèlix Alonso al darrera.

Alumnes de l'escola El Roquissar amb l'alcalde Fèlix Alonso al darrera.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, han lliurat aquest matí els diplomes de la iniciativa “A peu al cole” en el marc dels reconeixements Semàfor Verd i el premi “Caminant a l’escola”.

Aquest projecte està inclòs dintre del programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que pretén promoure entre els més petits un ús més racional del cotxe o substituir-lo per altres sistemes de transport alternatiu.

Altafulla
Alumnes de l'Escola la Portalada.

Aquella classe que acumula un major nombre de nens i nenes que han arribat a l’escola caminant, en bicicleta o en patinet, es premia amb un “semàfor verd”. La classe de 5è B ha repetit enguany el guardó com ja va fer l’any passat. De la mateixa manera, repeteix la classe de 6è de Primària del col·legi El Roquissar, tal i com es va produir l’any passat.

Els alumnes d’ambdós centres han estat obsequiats amb una bossa gimsac de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura “Mobilitza’t amb un aire net”, una llanterna de led frontal, un braçalet refractari fluorescent i un joc de lletres. El programa es va desenvolupar del 16 al 22 de setembre, i, més enllà d’aquesta iniciativa, també es va organitzar la “Cursa de Transports”, una “Bicicletada Popular”, una “Caminada Saludable Nocturna”, i diverses sortides dels centres educatius amb la Policia Local.

Aquest ha estat el setè any consecutiu que hi pren part l’Ajuntament d’Altafulla. La voluntat és aconseguir una major conscienciació social de la ciutadania envers la necessitat d’una nova mobilitat urbana.

Temas

Comentarios

Lea También