Más de Costa

Es presenta l’avantprojecte de l’Institut de Roda de Berà

Acord de Govern per iniciar els tràmits d'aquest nou edifici educatiu al municipi del Tarragonès

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de l'avant projecte de l'institut.

Imatge de l'avant projecte de l'institut.

Fa dos mesos l’alcalde de Roda de Berà i els regidors d’Ensenyament i d’Urbanisme ja van mantenir una reunió amb l’estudi d’arquitectes i la Generalitat de Catalunya per tal de conèixer l’avantprojecte i fer aportacions de millora.

Un cop tingudes en compte les aportacions fetes per part de l’equip de Govern rodenc, s’ha presentat el projecte a la comunitat educativa per tal de conèixer les necessitats concretes i incloure-les al projecte.

A la reunió, celebrada a l’actual Institut, hi van assistir l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; el director de Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra; la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres; el regidor d’Urbanisme, Manel González; l’inspector del centre, Joaquim Medina; el director de l’Institut, Manel Granados, representants de les escoles, el director adjunt, tècnics de la sessió d’obres i la tècnica responsable del projecte d’infraestructures.

A partir de les propostes de millora aportades, l’equip redactor té de termini fins a final d’any per fer la maqueta, que haurà de ser aprovada posteriorment per la Generalitat de Catalunya.

El següent pas serà elaborar el projecte executiu, i es calcula que les obres podrien començar el curs 2020/21 i que el curs 2022/23 els alumnes ja podran iniciar les classes al nou institut.

El nou edifici serà una modern i lluminós amb una superfície d’entre 3.200 i 3.500 metres quadrats repartits en tres plantes, ubicat on es troba l’actual Institut. Per a la seva construcció la Generalitat de Catalunya haurà d’assignar una partida pressupostària de 5.515.361 €.

Temas

Comentarios

Lea También