Es presenta l’avantprojecte de l’Institut de Roda de Berà

Acord de Govern per iniciar els tràmits d'aquest nou edifici educatiu al municipi del Tarragonès

13 junio 2019 17:13 | Actualizado a 15 junio 2019 12:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fa dos mesos l’alcalde de Roda de Berà i els regidors d’Ensenyament i d’Urbanisme ja van mantenir una reunió amb l’estudi d’arquitectes i la Generalitat de Catalunya per tal de conèixer l’avantprojecte i fer aportacions de millora.

Un cop tingudes en compte les aportacions fetes per part de l’equip de Govern rodenc, s’ha presentat el projecte a la comunitat educativa per tal de conèixer les necessitats concretes i incloure-les al projecte.

A la reunió, celebrada a l’actual Institut, hi van assistir l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; el director de Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra; la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres; el regidor d’Urbanisme, Manel González; l’inspector del centre, Joaquim Medina; el director de l’Institut, Manel Granados, representants de les escoles, el director adjunt, tècnics de la sessió d’obres i la tècnica responsable del projecte d’infraestructures.

A partir de les propostes de millora aportades, l’equip redactor té de termini fins a final d’any per fer la maqueta, que haurà de ser aprovada posteriorment per la Generalitat de Catalunya.

El següent pas serà elaborar el projecte executiu, i es calcula que les obres podrien començar el curs 2020/21 i que el curs 2022/23 els alumnes ja podran iniciar les classes al nou institut.

El nou edifici serà una modern i lluminós amb una superfície d’entre 3.200 i 3.500 metres quadrats repartits en tres plantes, ubicat on es troba l’actual Institut. Per a la seva construcció la Generalitat de Catalunya haurà d’assignar una partida pressupostària de 5.515.361 €.

Comentarios
Multimedia Diari