Espectacular incendi al peatge de l'AP-7 a Torredembarra

Una furgoneta amb cablejat elèctric ha quedat calcinada a pocs metres de les barreres. L'autopista, de matinada ha quedat tallada, mentres apagaven flames i retiraven el vehicle.

09 junio 2017 07:27 | Actualizado a 10 junio 2017 18:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Pocs minuts abans de las cinc de la matinada, la Policía Local de Torredembarra, Bombers de la Generalitat i Mossos d'Esquadra han rebut l'alerta d'un incendi de vehicle a pocs metres del peatge de l'autopista (AP-7).

El vehicle era una Citröen Jumper propietat d'una empresa que treballa per al Circut de Catalunya i anava precisament cap a Montmeló, on aquest cap de setmana se celebra el Gran Premi de Barcelona Catalunya de motociclisme.

Per raons que encara s'estan investigant, la furgoneta a començat a treure flames i en pocs minuts ha quedat envoltada de foc, segons ha pogut saber el Diari. 

El conductor ha pogut sortir ilès del vehicle mentres els Bombers de la Generalitat apagaven les flames. La càrrega del vehicle, material elèctric, també ha quedat malmès en la seva totalitat.

Mentres el cotxe quedava destrossat, s'ha avisat una grua per retirar-lo i part de l'incendi també ha afectat a l'asfalt. Per aquesta raó el peatge ha quedat tallat durant una bona estona (40 minutos per apagar les flames i treballs de manteniment del carril) fins que s'ha retirar la ferralla i s'ha pogut restablir la circulació.

Comentarios
Multimedia Diari