Estudiants de Coma-ruga descobreixen les principals fites de l’evolució humana

Es realitzen en el marc del programa “IPHES en las escuelas”, que compta amb un ajut de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)

11 diciembre 2017 12:36 | Actualizado a 11 diciembre 2017 12:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una seixantena d’estudiants de l’Escola Pública Pla de Mar Coma-ruga (El Vendrell) descobriran d’una manera didàctica i amena, amb tallers pràctics, les principals fites de l’evolució.

Serà el 13 de desembre, en el marc del programa “IPHES en las escuelas”, que compta amb l’ajut econòmic de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT). Els imparteix l’arqueòleg i responsable de socialització de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), Lluís Batista.

Aquest projecte pretén apropar la prehistòria i l’evolució humana a l’alumnat.

D’aquesta manera prenen interès etapes com el Paleolític i el Neolític, com era la vida quotidiana dels homínids en aquells períodes, els seus rituals, l’art i les seves costums. Amb aquesta activitat també es volen potenciar les vocacions científiques i constatar la utilitat social de la formació i de la investigació. Per assolir-ho s’organitzen tallers pràctics on els estudiants poden tocar restes arqueològiques i paleontològiques.

En aquesta ocasió, primer 25 estudiants de 2n de primària de l'Escola "Pla de Mar" aprendran quines han estat les principals fites del Paleolític, mentre que, quan acabi aquest grup, 32 alumnes de 5è de primària del mateix centre realitzaran una sessió sobre el Neolític.

Comentarios
Multimedia Diari