Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Estudiants de Coma-ruga descobreixen les principals fites de l’evolució humana

Es realitzen en el marc del programa “IPHES en las escuelas”, que compta amb un ajut de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una sessió anterior del programa

Una sessió anterior del programa "IPHES en las escuelas", en aquest cas a Montblanc. FOTO: IPHES

Una seixantena d’estudiants de l’Escola Pública Pla de Mar Coma-ruga (El Vendrell) descobriran d’una manera didàctica i amena, amb tallers pràctics, les principals fites de l’evolució.

Serà el 13 de desembre, en el marc del programa “IPHES en las escuelas”, que compta amb l’ajut econòmic de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT). Els imparteix l’arqueòleg i responsable de socialització de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), Lluís Batista.

Aquest projecte pretén apropar la prehistòria i l’evolució humana a l’alumnat.

D’aquesta manera prenen interès etapes com el Paleolític i el Neolític, com era la vida quotidiana dels homínids en aquells períodes, els seus rituals, l’art i les seves costums. Amb aquesta activitat també es volen potenciar les vocacions científiques i constatar la utilitat social de la formació i de la investigació. Per assolir-ho s’organitzen tallers pràctics on els estudiants poden tocar restes arqueològiques i paleontològiques.

En aquesta ocasió, primer 25 estudiants de 2n de primària de l'Escola "Pla de Mar" aprendran quines han estat les principals fites del Paleolític, mentre que, quan acabi aquest grup, 32 alumnes de 5è de primària del mateix centre realitzaran una sessió sobre el Neolític.

Temas

Comentarios

Lea También