Eufòria al bar Gil del Vendrell que ha venut uns 280 dècims del 32.306 (Àudios)

Un dels cinquens premis deixa més d'1,6 MEUR al barri del Tancat de la capital del Baix Penedès

19 mayo 2017 23:53 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Bar Gil del Vendrell, ubicat al barri del Tancat, ha venut uns 280 dècims del 32306, un dels cinquens premis de la loteria de Nadal, dotat amb 6.000 euros el bitllet. Només conèixer-se la notícia, alguns afortunats s'han apropat al bar per brindar amb cava i celebrar amb clients i veïns la pluja de diners que ha deixat el premi, uns 1,6 MEUR. La propietària del negoci, Mari Carmen Gil, ha explicat que el número prové de l'administració número 2 de Sitges i que era el primer cop que hi jugaven. "Quan me'l van portar l'anava a rebutjar perquè no m'agradava, però ha repartit el premi", ha celebrat. "El premi m'anirà molt bé perquè a casa estem tots tres a l'atur", ha apuntat una de les afortunades.

 

Els clients que aquest dilluns al matí estaven seguint el sorteig de la grossa de Nadal al bar Gil del Vendrell poc s'esperaven que els acabaria somrient la sort. No els ha tocat el primer premi, però han celebrat amb eufòria i amb una pluja de cava un dels cinquens premis: el 32306. Aquest número, que la propietària del bar va comprar a l'administració de loteria número 2 de Sitges -que n'ha venut 140 sèries-, ha resultat premiat amb 6.000 euros el bitllet.

 

"No havíem comprat mai a Sitges i aquest era el primer cop que ho feia. Quan me'l van portar l'anava a rebutjar perquè no m'agradava, però finalment ha donat el premi", ha celebrat Mari Carmen Gil. La propietària del bar ha explicat que ha venut uns 280 dècims premiats a clients i veïns del barri. "S'ha venut a gent de la barriada, gent que ens ve cada dia i a gent molt necessitada, de manera que me n'alegro molt", ha explicat. Una desena de dècims d'aquest 32306, però, no s'han venut i s'han acabat retornant.

 

La notícia que el bar havia repartit el premi ha corregut pel barri com la pólvora i alguns dels afortunats s'han apropat a l'establiment dècim en mà. Una d'elles, Dolores Mota, ha explicat que estava a casa de la seva germana quan el seu marit l'ha trucat per dir-li que els havia tocat el premi. "Ens anirà molt bé perquè a casa estem els tres a l'atur, el meu marit, el meu fill i jo. Ara intentarem passar unes bones festes i celebrar-ho com toca", ha exclamat.

 

Una cosa semblant li ha passat a en José Manuel Pulgar. La seva mare va comprar tres dècims: un per ella i un per a cadascun dels seus dos fills. "Quan la meva mare m'ha trucat no m'ho creia, però he vist que sí, que ens havia tocat", ha celebrat eufòric. Pulgar ha apuntat que els diners li serviran "per tapar forats" i per a fer algunes compres de Nadal. Aquest client habitual del bar, ha explicat també que, de cara al sorteig de Reis, comprarà "el doble" de loteria per tornar a temptar la sort.

 

Igualment, José Marin ha apuntat que amb els quatre dècims premiats que va comprar taparà alguns forats. Un altre dels afortunats, Joaquin Garrido, s'ha mostrat molt satisfet pel premi, encara que es tracti d'un cinquè. Aquest client ha relatat que estava veient la televisió quan s'ha adonat que el seu número havia estat premiat. "El premi es queda en 4.800 euros perquè en Montoro se'n queda una part, però sempre venen bé", ha bromejat.

Comentarios
Multimedia Diari