Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Evacuen els multicines de Calafell i tallen la C-31 la per un incendi

El foc s'ha produït a la zona de Mas Mel, molt a prop d'un Mc Donalds

Redacció

Whatsapp
Sala multicine de Calafell, a la zona de Mas Mel

Sala multicine de Calafell, a la zona de Mas Mel

La Policia Local de Calafell ha evacuat la tarda d'aquest dijous 30 persones de la sala multicine de Calafell al costat de la zona de Mas Mel i d'un Mc Donald's. El motiu del desallotjament ha estat l'alerta d'un incendi al bar dels cinemes, que ha provocat una gran fumarada i l'origen del qual hauria estat una fregidora.

L'avís de l'incident s'ha rebut a les 19.07 hores i, en arribar al lloc dels fets, el cos dels Bombers de la Generalitat de Catalunya ha decidit desallotjar el cinema degut, sobretot, al perill que podien suposar la proximitat d'unes bombones de butà al lloc de l'incendi. 

La Policia Local ha procedit a fer efectiva l'evacuació i els bomberrs han apagat l'incendi, que s'ha donat per extingit a les 19.37, una mitja hora després de l'avís. 

Un dels carrils de la carretera col·lindant, C-31, amb els cinemes ha quesat tallat al trànsit i els bombers seguien, passades les 19.45, amb les tasques de ventilació de la zona, que ha quedat especialment afectada pel fum. 

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También