Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Exposició a Cal Cabaler en motiu de la setmana de la dona

La mostra es podrà veure fins el diumenge 18 de març.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Inauguració de la mostra a Cal Cabaler de Creixell.

Inauguració de la mostra a Cal Cabaler de Creixell.

Aquest divendres ha tingut lloc a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell la inauguració de l’exposició “Art i cultura de la dona de Creixell”. Es tracta d’un recull de diferents treballs realitzats per diferents dones artistes del municipi.

Aquesta exposició és el tret de sortida dels diferents actes organitzats des de l’ajuntament i altres entitats creixellenques amb motiu de la Setmana de la Dona 2018 de Creixell.

En aquesta exposició es poden contemplar obres i treballs de Juani García, Rosalía Solé, Lidia Carreté,Pilar Bornao, Maria Mercè Figuerola, Carmen Martinez, Ligia Pastori, Pilar Romero.

També participen a l’exposició amb els seus treballs un grup de sòcies de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Creixell. La mostra es podrà veure fins el diumenge 18 de març.

A l’acte de l’inauguració hi ha assistit l’alcalde de Creixell Jordi Llopart, la regidora de Promoció de la Dona Pilar Romero i el regidor de Cultura Francesc Sentís. Així com les artistes i nombrosos veïns i veïnes de la Vila.

En els parlaments, la regidora Pili Romero ha agraït la participació a l'exposició de les dones artistes de Creixell i ha fet una explicació detallada de tots els actes de la Setmana de la Dona 2018. També la regidora ha llegit un poema escrit per ella mateixa i dedicat a la seva avia absent.

L'alcalde Jordi Llopart ha agraït la preséncia als assistents i ha destacat que a tots els actes o activitats que es fan a Creixell, ja sigui organitzades per l'ajuntament o per les entitats, associacions o col-lectius, al darrera sempre hi han dones participant.

Llopart també ha demanat que s'assoleixi l'equiparació salarial entre homes i dones i que s'endureixen les penes pels maltrractadors i assassins per violéncia de génere.

Finalment, l'artista creixellenca Rosalía Solé ha dedicat un escrit al regidor de cultura Francesc Sentís, que fa pocs dies va perdre malauradament al seu germà Carlos. L'acte ha acabat amb un pica pica per a tots els assistents.

Temas

Comentarios

Lea También